Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τρόποι αποστολής - παραλαβής

Αποστολή στο Χώρο σας


Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.


Παραγγελίες εως τις 14:30 εκτελούνται αυθημερόν.Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online και να επιλέξετε την αποστολή του/των προϊόντος/ων στον χώρο σας, μέσω courier Γενικής Ταχυδρομικής εντός 1 -2  εργάσιμων ημερών*.

Η ελάχιστη χρέωση μεταφορικών είναι 4.00 €

* Η παράδοση από το courier συνήθως γίνεται σε 1 ημέρα, αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί εως τις 14:30 ( Δευτέρα - Παρασκευή).


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 € ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Το ακριβές ποσό της χρέωσης αναλόγως με το βάρος των προϊόντων σας θα υπολογιστεί αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής εκτός δικτύου courier θα σας ενημερώσουμε γραπτώς ή τηλεφωνικώς για την ημέρα παραλαβής.
Παραλαβή από το Κατάστημα


Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online και να επιλέξετε την παραλαβή του/των προϊόντος/ων από το κατάστημα μας χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή σας ηλεκτρονικά απαιτείται να προσκομίσετε ένα επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο) για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που ολοκληρώσατε την πληρωμή σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό απαιτείτε να προσκομίσετε την απόδειξη τραπεζικής πληρωμής.


Κατάστημα  Belle Epoque Le petit

Γκορτσολόγου 58, Σπάρτη, 23100